Antenes de telefonia mòbil. Necessitat de fer una legislativa autonòmica.

PerFavf

Antenes de telefonia mòbil. Necessitat de fer una legislativa autonòmica.

Representants de la Confederació d’Associacions de veïns de les Illes Balears, es varen reunir el passat dia 17 de desembre, amb el Sr.D. Antonio Manchado Director General de Tecnologia i Comunicacions del Govern de les illes Balears per manifestar-li el malestar social que provoquen les antenes de telefonia mòbil ja que les regulacions dels diferents municipis fan exclusivament referència a qüestions urbanístiques, i  deixen de banda la qüestió de la salut, ignorant la contaminació electromagnètica que provoquen  les antenes.

 

A la reunió es va exposar la necessitat de fer una legislativa autonòmica que contempli la necessitat de la regulació de les potències d’emissió de les antenes de telefonia mòbil

 

 El Sr. Machado es va mostrar receptiu a les demandes fetes pels membres de  Confederació i es va comprometre a fer un estudi sobre normatives d’altres comunitats autònomes i europees que tracten aquest el tema de les potències d’emissió, desprès consultaria amb el sector i posteriorment s’elaboraria un informe sobre el tema que faria arribar al Conseller d’economia, hisenda i innovació per si aquest, creies convenient promoure la proposta legislativa pertinent.

Quant a l'autor

Favf administrator