Apotecaries de guàrdia

PerFavf

Apotecaries de guàrdia

Consideram que és necessària i urgent una explicació per part dels organismes pertinents sobre el canvi de torns de guàrdia de les apotecaries de Felanitx que es du a terme des de l’1 de gener. 

 

Volem manifestar el malestar que ens provoca què aquesta decisió s’hagi pres sense comptar amb els usuaris ja que segons ens han informat el batle de Felanitx va ser consultat per la Conselleria i va prendre la decisió unilateralment sense consultar ni a la resta de membres de l’ajuntament ni, molt manco, a les associacions de veïns en representació dels usuaris.

 

És per això que la Favf s’adreçarà a l’ajuntament i a la conselleria per tal d’expressar el nostre desconcert per la manca d’informació sobre el que realment suposa aquest canvi de torns i el rebuig per haver pres la decisió sense haver consultat als usuaris que som en definitiva els afectats.

 

Per tal que facilitar-vos la tasca, si és que necessitau una Farmàcia de guàrdia,  vos hem inclòs l’enllaç als torns de guàrdia a l’apartat de Enllaços.

 

 

 

Quant a l'autor

Favf administrator