Projecte Circuits de Salut

PerFavf

Projecte Circuits de Salut

La Favf ha presentat a l’Ajuntament de Felanitx el projecte Circuits de Salut que proposa el condicionament de les rodalies i el casc urbà de Felanitx, amb itineraris per anar a fer salut.

 

El projecte s’ha presentat com a possibilitat concreta a la proposta oberta de “Millora dels espais oberts segurs per a la pràctica dels esports” que el fòrum de l’AL21 va escollir per destinar els 60.000 €, en concepte de pressupostos participatius, per part de l’ajuntament amb una partida al 2009 del capítol d’inversions.

 

L’objectiu principal de Circuits de Salut, és la promoció de la salut mitjançant l’activitat física i consisteix en marcar uns traçats, convenientment senyalitzats, catalogats i condicionats  per on es podria fer una activitat física com una caminada o un entrenament esportiu.

 

Així es donaria la possibilitat a la població d’anar a caminar amb condicions de seguretat i, sabent i podent escollir, el temps i la distància a recórrer mitjançant un catàleg i mapa d’itineraris tant urbans i perifèrics o extra radi que estarien senyalitzats i comptarien amb la il·luminació i mobiliari adient com papereres o qualque banc per seure.

Quant a l'autor

Favf administrator