Abús a la Factura de la llum i Apagada General de dia 15

PerFavf

Abús a la Factura de la llum i Apagada General de dia 15

Els que heu rebut la nova factura de GESA-ENDESA mensual heu de saber que la companyia ha abusat dels clients ja que ha fet una lectura estimada de consum d’un sol mes mentre que el revisor del comptador no passarà més que cada dos mesos.  Com que la llum el mes de gener ha pujat, ens ham cobrat una lectura estimada bastant inferior (una quarta part) al consum real. Així la resta del consum en ho cobraran ja en tarifa del mes de gener.

El que s’està proposant des de les associacions d’usuaris, es reclamar a la companyia donat la lectura real del comptador, a fi de que ens cobrim el que hem consumit realment amb  tarifa de l’any passat.

 S’ha proposat fer una APAGADA GENERAL diumenge dia 15 a les 22 hores com a protesta per la pujada abusiva de preus.

Quant a l'autor

Favf administrator