Cicle de Cinema independent i Documental.

PerFavf

Cicle de Cinema independent i Documental.

Dia 20 de març comença el Cicle de Cinema independent i documental. Totes les projeccions, vuit en total, es faran els divendres a les 19:30 h al local de la Favf.

Calendari i sinopsis de projeccions

20 de març de 2009

ÇA COMMENCE AUJOURD’HUI (AVUI COMENÇA TOT) 1999

Dir. Bertrand Tavernier

V.O. Francés, subtitulada castellà

Premi critica internacional Festival de Berlin 1999

Daniel, de 40 anys, és professor i director d’una escola infantil en una població deprimida del nord de França. És un home sensible i tenaç, que sent passió pel seu treball, però es troba atrapat en una jerarquia que no l’hi permet extralimitar-se en les seves funcions com educador, veient-se obligat a seguir les normes bàsiques d’ensenyança mentre els seus alumnes van a l’escola literalment morts de fam i espellifats. A pesar dels obstacles, Daniel no es donarà per vençut i aconseguirà el recolzament de tota la comunitat. 117 min.

27 de març de2009
CARO DIARIO (ESTIMAT DIARI)  1993
Dir. Nanni Moretti
V.O. Italiana, subtitulada espanyol
Una irònica i divertida visió de la vida, protagonitzada pel mateix director.
Humorística visió de la vida en tres capítols. El primer recorre Roma en Vespa, en el segon fa un creuer per les illes remotes amb un amic cercant la pau i la tercera visitant un metge rera l’altre per curar-se una molesta erupció cutània.
100 min aprox.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Quant a l'autor

Favf administrator