Curset i diada de Marxa Nòrdica

PerFavf

Curset i diada de Marxa Nòrdica

Dia 23 d’Abril es farà un curset de Nordic Walking al local de la Federació. S’hi hi esteu interessant s’ha de fer la inscripció com a màxim fins dia 20 d’abril  telefonant al 607767712. i  d’indicar la talla de la camiseta
El proper 25 d’Abril hi haurà a La Victòria (Alcúdia), una diada de Nordic Walking on hi estan convidats a participar els que han realitzat els tallers.
La diada consta d’una sortida a les 11h. ( 3’300 km) i una altra de relleus a les 13’30h.
Hi haurà diferents categories de curses, així com diferents circuits (principiants o de nivell alt…) Una de les activitats estrella serà la cursa de relleus amb tres categories: famílies. La inscripció és gratuïta i s’inclou : una bossa regal amb camiseta i gorra, dinar, i diversos regals pels participants a les curses.

Quant a l'autor

Favf administrator