Viatge a Castella-Lleó

PerFavf

Viatge a Castella-Lleó

S’Està organitzant un viatge a Castella – Lleó. Visita a Lleó, Zamora i Salamanca.  Encara no està fixada la data. Podria ser a finals de juny.
Sortida de Palma un dissabte, a les 13:00 h, cap a Lleó, visita a Lleó i dormir a Benavente. Diumenge, visita Zamora, Puebla de Sanabria i el llac, dormir a Benavente. Dilluns, visita a Salamanca, dormint a Salamanca. Dimarts, tornada des de Salamanca, amb sortida cap allà les 13:00 h, amb arribada a Palma cap allà les 15:00.
Inclou hotel de 3*, tres dies amb esmorzar. Dos sopars a l’hotel de Benavente. No hi entren els dinars i un sopar del dilluns a vespre a Salamanca.
Preu: 250 € per cap, en habitació doble. Hem de ser un grup mínim de 40 persones, ja que si no l’autobús que tenim a la nostra disposició encareix el viatge. Podeu fer reserves al local els dijous del mes de maig. No podem fixar la data, ja que les reserves d’avió han d’estar confirmades.

Quant a l'autor

Favf administrator