Reducció de les emissions de TV en català a les illes

PerFavf

Reducció de les emissions de TV en català a les illes

Les associacions de veïns de Felanitx trobam preocupant la reducció de les emissions en català que comportarà la entrada de la televisió digital terrestre TDT. Des de l’1 de juny ja només es pot veure TV3 internacional i, a més a més,  a partir del desembre d’enguany, a Mallorca, no estan assegurades les emissions de canals com el 33 i el K3 entre d’altres, en canvi si que es multiplicarà significativament el nombre de canals que emeten en castellà. Per això la Favf es suma a la reivindicacions que estan posant en marxa associacions i organismes de ciutadans que denuncien el greuja al que ens vol sotmetre als catalonoparlant el Govern Balear.
Aneu seguint aquesta notícia al nostre Blog

Quant a l'autor

Favf administrator