Viatge a Terres Castellanes

PerFavf

Viatge a Terres Castellanes

Per al dia 11 de juliol està organitzat el viatge a Castella – Lleó. Visita a Lleó, Zamora i Salamanca.
Sortida de Palma el dissabte dia 11, a les 13:00 h, cap a Lleó, visita a Lleó i dormir a Benavente. Diumenge dia 12, visita Zamora, Puebla de Sanabria i el llac, dormir a Benavente. Dilluns dia 13, visita a Salamanca, dormint a Salamanca. Dimarts dia 14, tornada des de Salamanca, amb sortida cap allà a les 13:00 h, amb arribada a Palma cap allà les 15:00.
Inclou hotel de 3***, tres dies amb esmorzar. Dos sopars a l’hotel de Benavente. No hi entren els dinars i un sopar del dilluns a vespre a Salamanca.
Preu: 250 € per cap, en habitació doble. Hem de ser un grup mínim de 40 persones, ja que si no l’autobús que tenim a la nostra disposició encareix el pressupost. Podeu fer les reserves i inscripcions al local social els dijous, fins el dia 2 de juliol, de les 19:00 a les 21:00, ja que s’ha de fer efectiu l’import.

Quant a l'autor

Favf administrator