SI a la compra del Sindicat però NO a qualsevol preu.

PerFavf

SI a la compra del Sindicat però NO a qualsevol preu.

Referent a la notícia apareguda aquests dies a l’Edifici del Sindicat de Felanitx en la que el propietari demana 6 milions d’euros  per a la venta del immoble a l’Ajuntament de Felanitx, la Favf considera que aquest és un preu desproporcionat.

Aquest edifici històric, catalogat com a BIC, va passar a mans privades per 200.000 € i actualment es troba en un lamentable estat de degradació i abandonament tant per part de l’actual propietari com de l’administració.

La Favf considera que les institucions pertinents haurien de fer una valoració real del preu del Sindicat i si cal fer servir instruments legals com el d’expropiació si fos necessari però en cap cas acceptar aquestes abusives condicions.

La Federació de associacions de Veïns de Felanitx ha manifestat de paraula en diverses ocasions de reunions formals amb els polítics locals, que era primordial saber l’objectiu de la compra. Es parla que es vol dedicar a ser un museu del vi. Pensam que el poble de Felanitx hi ha altres necessitats i que hauria de tenir altres usos, com un centre tecnològic, per exemple.

Quant a l'autor

Favf administrator