Finançament autonòmic

PerFavf

Finançament autonòmic

LA CONFEDERACIÓ DE VEINS DÓNA SUPORT AL GOVERN PER ACONSEGUIR UN MILLOR FINANÇAMENT
Davant el tram final de la negociació per un nou finançament autonòmic, la Confederació d’Associacions de Veins de les Illes Balears vol fer costat al Govern de les Illes Balears i al seu president en la lluita per aconseguir el millor acord possible per a la comunitat. Les illes Balears som la comunitat autònoma més mal situada en la qüestió del finançament del serveis públics. Si corregir aquesta discriminació és de justícia en qualsevol cas, en el moment de crisi econòmica que estam vivint és una necessitat imperiosa.

Ara que ens trobam a l’estira-i-arronsa final de tot el procés de negociació del finançament, la Confederació vol fer arribar al President Antich el suport de l’importat col•lectiu social que representa. Pensam que el Govern ha de comptar i compta amb un ampli consens social darrera que demana reivindicar amb fermesa la millora històrica dels recursos públics de què disposen les nostres Illes.

La Confederació és l’entitat que agrupa les federacions d’associacions de veïns de les diverses illes i és una de les poques entitats cíviques que té presència efectiva a totes les illes de l’arxipèlag.
Felanitx, 12 de juliol de 2009

Quant a l'autor

Favf administrator