Nova pujada de la contribució

PerFavf

Nova pujada de la contribució

Enguany, com ja va ocorre l’any passat, els ciutadans haurem de pagar car el rebut de la contribució. Pensam que donat que la situació econòmica ha empitjorat, l’ajuntament hauria de comprendre que els seus comptes perjudiquen seriosament les economies domèstiques dels veïns. Per això opinam que l’ajuntament hauria d’escoltar la demanda que ja formulàvem pel 2009, les associacions de veïns.

Tornarem a demanar a l’ajuntament que per l’any 2010 apliqui el 0,4 % de pujada del IBI (impost de bens immobles) que, amb la pujada dels valors cadastrals, ja en tindrà prou per mantenir els serveis i per endavant pensi les despeses i les inversions més racionalment, donant exemple als ciutadans de com s’han d’administrar els recursos.

 

Quant a l'autor

Favf administrator