Cicle de cinema alternatiu i documental

PerFavf

Cicle de cinema alternatiu i documental

La Favf continua amb el cicle de cinema alternatiu i documental que ja va iniciar el curs passat, de moment tenim previstes les següents projeccions al local social.

DIJOUS 5 DE NOVEMBRE A LES 19:30
LA BATTAGLIA DI ALGERI (LA BATALLA D’ALGER) 1966
Dir. Gillo Pontecorvo
Música de Ennio Morricone
Versió en espanyol
XXVII Mostra Internazionale di Venezia. Lleó d’Or 1966. Premi de la crítica Internacional. Premi de la Città di Venezia.
Nominacions als oscar de millor direcció, millor pel•lícula estrangera i millor guió adaptat.
Reflecteix en to documental les circumstàncies que envoltaren la guerra d’independència d’Algèria. Pontecorvo va tractar de ser el més fidel possible a la realitat i per això va rodar íntegrament a Algèria i va comptar com a protagonista amb Iacef Saadi, un líder revolucionari argelí.
122 min.

DIJOUS 19 DE NOVEMBRE A LES 19:30
QUEIMADA
Dir. Gillo Pontecorvo
Música de Ennio Morricone
Marlon Brando
Versió en espanyol
Queimada és una epopeia que explora els temes del colonialisme i la insurrecció, amb resultats impactants, tant el l’aspecte visual com en el narratiu. Queimada porta el segell del geni del seu director, evident en el retrat complex i intel•ligent que Brando imprimeix  al personatge d’un home que és al mateix temps un cavaller i un canalla; un revolucionari i un colonialista. Una història tan poderosa com commovedora, que a més compta amb l’embruixadora música de Ennio Morricone.
107 min.

Quant a l'autor

Favf administrator