Pla de Carreteres

PerFavf

Pla de Carreteres

El proper dijous, dia 5 de novembre, el Consell Insular aprovarà definitivament el pla de carreteres, que fa tant de temps mou la cua i que aquells anys de les mobilitzacions antiautopista ja en parlàvem. Idò, s’aprovarà igual que proposava el PP d’en Matas, igual de quan hi estàvem en contra, no solament per l’autopista per dins Son Mesquida fins a Manacor, sinó pel que siginifica de desenvolupament urbanístic i destrossa territorial.
Si al dèficits greus de transport públic i el poc interès per millorar-lo, hi afegim, fer les carreteres més grosses i fer-ne de noves (autopistes), a més de donar ajudes a la compra de cotxes de carburants (que haurien de ser del segle passat) en comptes d’ajudar a fer-ne d’elèctrics, és la formula ideal que dóna per resultat, més cotxes a les carreteres, més embussos, més manca d’aparcaments, més accidents (més velocitat) i més emissions que ofeguen el planeta. La formula ideal (totalment al revés) ni fet a posta, per agreujar el que està demostrat que no ha anat i no va bé. La manera de topar en la mateixa pedra, de no haver entès res. És possible? hom es demana que això pugui així. Idò sí.
Aquest pla de carreteres, a Felanitx, pot ser per la contundència de la protesta contra l’autopista en el seu moment, ara, ens bota. Pot ser per càstig. L’autopista arribarà fins a Campos (s’han de vendre pisos) i de Manacor partirà cap a Sant Llorenç. De Campos a Manacor hi haurà un buit d’autopista. Fet que ens hauria de reafirmar amb l’orgull de ser diferents. Benvingut el càstig. Les avantatges que fan veure just són aquelles que posen en els papers: les gallines dels ous d’or. Vegi`s el port esportiu a Portocolom, el golf a Campos.
Si algú es vol adherir a la protesta    territori2@gobmallorca.com

Quant a l'autor

Favf administrator