Transport públic a Cas Concos

PerFavf

Transport públic a Cas Concos

Cas Concos ha quedat despenjat del transport públic, almanco en relació amb Felanitx. Per anar o venir de Cas Concos a Palma, només figura una anada i tornada diària, passant per Santanyí: l’anada a les 6.35 del matí, que està dues hores per arribar a Palma, i la tornada a les 20:15 i està hora i mitja.
La Conselleria de Mobilitat i Ordenació del Territori i el Consorci Transports de Mallorca, van publicar un mapa de tota una plana en mitjans escrits (al “Felanitx” 3648 de 12 de setembre del 2009) del Bus Felanitx “per tu” en el que Cas Concos ni hi surt. La Conselleria deu entendre que Cas Concos és de Santanyí. És vergonyós que no haguem sentit l’Ajuntament de Felanitx pronunciar-se al respecte. Si el mercat ha d’imposar les regles, la Conselleria fa el paper de comparsa. La Conselleria amb les demandes de l’Ajuntament, mirant pels veïns de La Vila, hauria de procurar un transport públic digne, amb fraqüències raonables, per donar servei als ciutadans, per evitar accidents i cotxes particulars sobre la carretera i per rebaixar l’emissió de CO2.
L’altre tema són les comunicacions amb l’Hospital de Manacor. De Cas Concos tampoc se’n parla, i els dissabtes i diumenges ni tant sols hi ha servei des de Felanitx.

Quant a l'autor

Favf administrator