Sindicat

PerFavf

Sindicat

Vàrem coincidir que és un absurd el preu que demana la propietat. Que és inacceptable, a més podria significar la immoralitat de recolzar l’especulació immobiliària. Se’ns va informar que l’estat intern és lamentable i deplorable i que la inversió a fer-hi, a més de la compra, pot ser més que milionària.
La propietat, per altra banda, ha deixat degradar l’immoble sense fer cap manteniment. Per tant, caldria avançar en la idea de l’expropiació.
Sembla que els diners de l’Estat es podran fer servir per avaluar les condicions en què es troba, i que la comunitat autònoma està en disposició de contribuir-hi si es concreten “usos productius amb implicació de la població”.
No es va entrar en profunditat en aquest darrer i principal tema, dels objectius i finalitats de la compra, deixant-ho per a properes reunions.

Quant a l'autor

Favf administrator