CLUB DE L’ESPECTACLE

PerFavf

CLUB DE L’ESPECTACLE

Es una proposta d’esbarjo, es tracta de fer un club, un grup de persones afins a l’objetiu. Aquest és sortir per anar al teatre, concerts, exposicions o qualsevol altre esdeveniment que en un moment donat es puguí organitzar i que tenguí interés per un grup. Em d’aconseguir una massa de socis inscrits i que es vaguín aportant ideés, iniciatives, etc.

La Favf confecionaria una agenda amb les posibilitats que es sugerissin i ho publicaria a la web, les opcions per apuntar-si, i si hi ha inscrits abastament es tiraria endevant i si no es suspén (en cas de suspendre-se possar en contacte als interessats inscrits per si entre ells ho organitzen compartint vehicle).

Anirem publicant les novetats al respecte.

Quant a l'autor

Favf administrator