Acció-Denuncia

PerFavf

Acció-Denuncia

Amb aquest iniciam una nova secció a aquesta pàgina, la denuncia de situacions, que qualificam de vergonyoses, que es donen com habituals al nostre municipi. Duim ja unes quantes reunions amb el govern municipal demanant que es solventi la situació de la recollida selectiva dels fems a domicili, l’objetiu és que no hi haguí més contenidors als carrers, només en situacions molt justificades. Un altre exemple de la situació de decidia que hem denuncia és el tema de les merdes de ca, varem acordar amb el consistori la possada en marxa d’una campanya, que tenia com a fi que tothom recollis les merdes del seu ca, amb la motivació de multes bastant elevades en el cas de no recollir-les, i tots en sóm testimonis de l’exit de la campanya fent una volta pel poble.

Anirem penjant fotos dels casos que creim que són més sangrants. Demanam que tots els que tengue fotos de situacions que trobeu que cal denunciar les faceu arribar al correu de la Federació amb les dades de quin dia s’ha feta la foto i a on.

Esperam la vostra colaboració, començam amb unes fotos dels contenidors que hi ha al poligon fetes el 10 de març, no deixeu d’observar que mesclat amb tota casta de fems hi ha restes d’obra.

Quant a l'autor

Favf administrator