Seguratat Alimentaria – Agricultura Ecològica

PerFavf

Seguratat Alimentaria – Agricultura Ecològica

I una calç i una d’arena, la noticia de la patata transgènica, el fet de que es destiní al consum humà o no és irrellevant, ja que desde el moment en que hi haguí un conreu de patata transgènica implica que la patata que és conrí en un radí determinat al voltant començarà a no ser segura per el consum humà, ja que les plantes trangèniques són molt més resistents que les altres, el que implica que a l’hora dels empelts per abelles o altres insectes, sempre predomina la planta més robusta, la transgènica.

Adjuntam l’enllaç al dossier que al respecte va publicar l’Observatori de Salud i Seguretat Ambiental a l’any 2006. http://transgenicsfora.balearweb.net/get/51304-Al_descobert.pdf

Tota la campanya que es va fer referent a Mallorca lliure de transgènics és una feina que està feta, però que no ens garantitza res, ni ens protegeix gens, ja que respecte a aquests productes modificats geneticament no hi ha legislat, hi ha declaració d’intencions, però això no és res si qualqhom vol començar a cultivar als productes.

Quant a l'autor

Favf administrator