Noves activitats

PerFavf

Noves activitats

*Body Pump permet entrenar la força, la resistència muscular i el condicionament general d’una forma divertida i espectacular: les classes estan coreografiades i cada grup muscular és treballat al ritme de la millor música. En una hora entrenes cada múscul del teu cos. Sense saltar, ni suar la samarreta ni pensar gens, simplement seguint a l’instructor.

*Body Balance intens com el Ioga, controlat com Pilates, mental i estètic com el Tai Chi. Body Balance combina diferents disciplines per portar al cos i la ment a un estat d’equilibri i harmonia. Es fa en classes colAlectives i amb música.

*Spinning és un programa d’exercicis que és especialment utilitzat per bicicletes fixes i designat per una sèrie de moviments que porvee d’un instructor en el qual la ment i el cos sa són les principals fonts de treball.
La intensitat amb la qual es treballa sobre la bicicleta està determinada i ajustada unicamente per l’instructor, ja que segons la resistència i l’estat físic del participant se li podrà agregar o disminuir major velocitat.

De totes elles s’informarà el dijous 30 en el moment de les inscripcions.

ACTIVITATS DEL CURS 2010-2011

HORARI dilluns dimarts dimecres dijous divendres
09:30

Body Pump Body Pumb
19:30

Body Balance
20:30 Spinning Body Pump Body Balance

Quant a l'autor

Favf administrator