L’Imatge, cosa de tots

PerFavf

L’Imatge, cosa de tots

Aquest mes de febrer hem estat, una vegada més, convocats a la Mesa del Turisme. El punt principal que varem tractar va esser la Triatló de Portocolom, el proper 17 d’abril. Recordem que la prova reina serà el 17, però desde el dijous 14 ja hi haurà actes, conferencies, tallers, etc; apart del tema esportiu, molt important, hem de valorar aquest gran esdeveniment com a mitjà de promoció del nostre terme, a nivell turístic. No hem d’oblidar que apart dels esportites, també hi seràn presents molts de mitjans de comunicació. Per tant l’imatge que donem es pot convertir amb un reclam o amb un entrebanc de cara a una promoció que tant necesitam en aquests moments de crisí, i en que l’única industria que en aquests moments pot donar resultats positius. I aquesta imatge és cosa de tots, sóm tots els que hem de tenir cura del nostre medi i els que hem de vetllar perque el nostre municipi estiguí a l’altura. Desde l’administració fins al darrer veí del terme, tots hi hem d’estar implicats.

Desde la Federació la nostra aportació per intentar donar una bona imatge và esser que tots els locals que en aquest moment es trobin tancats, uns perque encar no haguín obert, i altres perque estàn en venda o cercant un llogueter; tots aquests locals que tenen els vidres pintants, o amb bosses negres als mostradors, que s’arribi a un acord entre l’Ajuntament, els fotografs del terme i els comerciants, per fer unes lones amb fotos del terme de Felantix, i que es posí una d’aquestes fotografies a cada mostrador. Aquesta proposta creim que s’hauria de dur a terme tant al Port com a Felanitx; aquest projecte canviaria sustancialment l’imatge que s’hen duria un turísta després de fer una volteta a peu per el Port a l’hivern o per Felantix. L’objetiu és canviar el negre de les bosses aferrades als vidres, o els diaris, per els colors de paissatges i platges de la zona, sincerament creim que no hi ha color entre un i l’altre.

Quant a l'autor

Favf administrator