La Balear

PerFavf

La Balear

Per la primera setmana de juliol hem reservat l’antiga barca de bou La Balear, restaurada pel Consell Insular, per fer una passejada per mar. Serà a la nostra disposició del dilluns 4 fins al divendres 8 de juliol a Portocolom. Són cinc dies. Es faran dos torns, el primer a les 9:00h , el segon a les 12:00h. Ladurada de la passejada és de dues hores aproximadament. A cada torn hi poden anar 8 persones. Són 16 per dia per cinc dies és un total de 80 persones.

És gratuït i només cal que el que fa la inscripció sigui soci de les associacions de veïns. Hi podeu apuntar les vostres amistats i familiars. De totes maneres s’han de donar els noms dels qui hi aniran.

Convé fer les inscripcions, triant el dia i el torn amb antelació. No espereu a darrera hora. Vos danarem més detalls al moment de inscriurer-vos. Cosa que podeu fer a partir d’ara, els dijous de 19:00h a 21:00h al local social o per telèfon fix del mateix local (971 58 33 06).

Quant a l'autor

Favf administrator