25 de Març, manifestació per la llengua

PerFavf

25 de Març, manifestació per la llengua

La cultura és el nostre patrimoni

L’Obra Cultural Balear i el Consell de la Societat Civil de Mallorca organitzen una manifestació popular en defensa dels nostres drets lingüístics i contra l’eliminació del català de la funció pública. Serà el diumenge 25 de març, a les 18 hores, a Palma.

Anterioriorment, entre els dies 12 i 18 de març, tendran lloc actes a tots els municipis de Mallorca (concentració, manifestació, assemblea o similar), emmarcats dins una setmana d’acció per la llengua, que servirà per convocar a la mobilització. En el decurs de cada acte es llegirà un manifest unitari a favor de la llengua.

Desde la Federació de Veins de Felanitx ens aderim a la llegitima reivindicació de l’OCB, la nostra llengua és la nostra cultura, la nostra cultura és el nostre patrimoni. Estimem i defensem el nostre patrimoni.

Quant a l'autor

Favf administrator