Alta Tensió (Es Bessons-Portocolom)

PerFavf

Alta Tensió (Es Bessons-Portocolom)

Els amics de la plataforma d’afectats per la linea d’alta tensió que hi ha projectada ens fan arribar la següent informació, per donar-l’hi la major difussió posible:

LOGO PUSTESTESES

 PLATAFORMA PUS ESTESES

1)    Què és la Plataforma Pus Esteses?

És una associació sense ànim de lucre que està formada per les persones afectades per un projecte de linia d’alta tensió de Red Eléctrica Española que va de la subestació des Bessons de Manacor a la subestació de Portocolom.

2)    Que volem fer?

L’objectiu de la plataforma, i així consta als seus estatuts, és que  el transport de l’energia necessària entre es Bessons i Portocolom es faci de la manera més respectuosa amb el medi ambient, el paisatge i els interessos dels afectats.

3)    Com ho volem fer?

Mitjançant totes les vies legals que considerem convenients, assessorats per un advocat i personal tècnic expert en la matèria, així com amb la col·laboració d’altres entitats públiques i/o privades en ordre de l’obtenció dels objectius de l’associació.

4)    Qui està afectat?

Evidentment els propietaris dels terrenys on s’ubiquen les torres i les esteses aèries són afectats, però també ho estan totes aquelles persones que perden el paisatge de davant casa seva, el paisatge que disfruten en les seves passejades i el paisatge que venem a la nostra principal font d’ingressos: el turisme

5)    Com ens finançam?

El finançament de l’associació depèn de les aportacions voluntaries i altruïstes dels socis i de les persones o entitats que hi vulguin col·laborar. Hem obert un compte a La Caixa ES61 2100 0062 9302 0041 6229. A mode orientatiu les persones que es vegin afectades per una torre o per esteses aèries dins la seva propietat poden aportar 50 €.

6)    A què es destinaran els recursos econòmics?

Els serveis jurídics suposen una despesa important, i resulten imprescindibles per afrontar el repte. Una part dels recursos anirà destinada a difondre les activitats de la pròpia plataforma, mitjançant futlletons, pancartes i camisetes i per cobrir les despeses del normal funcionament de l’associació.

7)    Com ens pots contactar?

            Via mail a pusesteses@gmail.com , a www.facebook.com/pusesteses i via twitter a @Pus_esteses

 Anima’t a formar part d’aquest projecte!

Ens necessitem!

Quant a l'autor

Favf administrator