Nova pujada en la factura de la llum

PerFavf

Nova pujada en la factura de la llum

La Favf, en la propera junta, tractarà el tema de la possible nova pujada de la factura de la llum amb la liberalització de les companyies elèctriques. Dia 1 de juliol els usuaris han d’haver triat la companyia que vol que els subministri la llum. I a aquestes alçades la informació que té l’usuari és molt escassa i el Govern de l’Estat encara no ha fitxat la tarifa TUR la que haurem de pagar aquells que no canviïn de companyia. Es recomana no canviar de companyia fins que el Govern hagi establert aquesta tarifa i així poder comparar els preus. 
Tenim la intenció d’iniciar accions pel tal que reclamar més informació pels usuaris així com també de protesta per la nova pujada.

Podeu anar seguint tota la informació sobre aquest tema al nostre Blog

Quant a l'autor

Favf administrator